Odorme Blog & Nieuws

Geurmarketing
#Geurdoelen 2024

Bereik in 2024 Jouw Geurdoelen! Nu we het nieuwe jaar ingaan, laten we het hebben over iets wat vaak over het hoofd wordt gezien maar ongelooflijk impactvol is: GEUR! 🌟 Heb je ooit nagedacht over de invloed van geur op je omgeving, stemming en algeheel welzijn

Geurmarketing
Geurige Gastvrijheid: Optimaliseer de Hotelervaring

Een onvergetelijk hotelverblijf overstijgt luxe voorzieningen; het omvat de kunst van gastvrijheid.

Geurmarketing
TechTalk: Cold air diffusion, een professionele technologie

Cold air diffusion is een professionele technologie die wij gebruiken om geuren te verspreiden in een ruimte. Geen verkooppraat maar pure vakkennis in dit artikel.

Geurmarketing
Hoe een Geur Kan Bijdragen aan Betere Online Reviews

Wat als ik je vertelde dat geurbeleving een potentieel over het hoofd gezien maar krachtig hulpmiddel is om betere online reviews te genereren?

Geurmarketing
Geuren, de Onverwachte Troef voor Zakelijk Succes

Geur is een krachtig zintuig dat direct verbonden is met onze emoties en herinneringen. Het kan gevoelens van comfort, vertrouwen, opwinding of nostalgie oproepen.

Geurbeleving
Intervieuw NRC over geurbeleving & geurmarketing

Hoe zet je een winkel in de geur? Op pad met een geurmarketeer en zijn zeventig flesjes. De effectiviteit van geur wordt onderschat, zegt Bart Janssens. Zijn stelling: een natuurlijk geuraroma in de lucht kan een krachtig hulpmiddel zijn.

Geurbeleving
De impact van nare geurtjes in de winkel

Onaangename geuren in winkels kunnen een grote impact hebben op de klanttevredenheid en de verkoop. Geuren zoals rook (nicotine), schimmel, uitlaatgassen en dieren uitwerpselen (denk aan spinnen, zilvervliesjes, torretjes enzovoorts) kunnen bijvoorbeeld zeer onaangenaam zijn en ervoor zorgen dat klanten de winkel snel willen verlaten.

Geurbeleving
E-Book over geurbeleving

Wat leuk dat je ons e-book gaat lezen over geurbeleving. In een paar korte stappen nemen we je mee over wat het is, hoe het werkt en waarom het belangrijk is.

Geurbeleving
Het positieve effect van geur in de werkomgeving

De werkomgeving speelt een belangrijke rol in het werkplezier van werknemers tijdens het werk. Onderzoek toont aan dat medewerkers die in geurige gebieden werken, beter zelfredzaam zijn en dus productiever werken. Het gebruik van geuren heeft een enorm positief effect.

Geurbeleving
Uitleg over de geurpiramide

Een geurpiramide is een manier om de verschillende geurnoten van een geuraroma te beschrijven en te ordenen op basis van hun vluchtigheid en duurzaamheid. De geurpiramide bestaat uit drie lagen, namelijk de topnoten, hartnoten en basisnoten.

Geurbeleving
Het verschil tussen geurbeleving & geurmarketing

Geurbeleving is de subjectieve ervaring die een persoon heeft bij het ruiken van een bepaalde geur. Dit omvat niet alleen de emotionele reactie, maar ook de cognitieve verwerking van de geur, zoals de associatie met bepaalde herinneringen of gebeurtenissen.

Geurbeleving
Professionele geurbeleving

Professionele geurbeleving is het toepassen van geur op een systematische en geplande manier in een professionele context. Dit omvat het gebruik van geur in bijvoorbeeld de horeca, winkelomgevingen, kantoren, openbare ruimtes en andere bedrijfsmatige instellingen om de beleving van de consument sterk en positief te verbeteren.

Hoe kunnen wij je helpen?

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer
085 - 060 87 87

Eerst
proberen

Of je nu kiest voor leasen of kopen. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om geurbeleving in de praktijk te ervaren. Maak vandaag nog een afspraak.

Contact

Plan een
afspraak

Wij komen naar je toe! Maak een afspraak met ons op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.