Odorme Blog & Nieuws

Geurbeleving
Signature Scents

Een signature scent is een specifieke, herkenbare geur die wordt geassocieerd met een merk, product, dienst of organisatie. Het is een visueel merkteken dat door middel van geur wordt gecommuniceerd en onderscheidt een product of organisatie van andere concurrerende producten of organisaties.

Geurbeleving
Geurbeleving bij binnenkomst

Geurbelving bij binnenkomst heeft direct invloed op de bezoekers. Hoe kan dat? De term "geurbeleving" verwijst naar de emotionele en sensorische reactie die een persoon ervaart bij het waarnemen van een specifieke geur.

Geurbeleving
Welke rol speelt het aantal m2?

Neem bijvoorbeeld het aantal m2 van een ruimte. Is dit bepalend of spelen andere zaken nog een rol?

Geurbeleving
De werkomgeving

Nieuw is onze rubriek: geurbeleving...JUIST NU Hierin ga ik Bart Janssens vertellen waarom JUIST NU geurbeleving van belangrijke invloed is op je business, showroom, winkel, kantoor of andere ruimte. Korte feitjes, wetenschap en gepaard met een beetje humor. Vandaag trappen we af met onze eerste rubriek: de WERKOMGEVING. Hot item momenteel omdat 1 op de 5 medewerkers van werkgever wisselt. Wij proberen bij te dragen aan een fijne werkomgeving en hoe je het zo leuker houdt en welke rol geur kan bijdragen hierin, JUIST NU.

Geurbeleving
Is geurbeleving iets voor mijn bedrijf?

Geurbeleving kan een zeer waardevolle aanvulling zijn voor uw bedrijf, afhankelijk van uw specifieke situatie en doelstellingen. Laten we eens op onderzoek gaan of geurbelving iets is voor jouw bedrijf?

Geurbeleving
Geurbeleving bij de kapper

Een van de meest bepalende aspecten van een bezoek in de kapperszaak is hoe klanten zich voelen tijdens hun verblijf en wat ze zich herinneren van hun bezoek nadat ze zijn vertrokken. Geurmarketing voor salons verhoogd direct de klantervaring. Je hebt tenslotte maar een keer bij binnenkomst de kans om de klantervaring te beïnvloeden. Zorg er dus voor dat ze jouw salon verkiezen boven andere.

Geurbeleving
Professionele geurbeleving of losse geurelementen

In deze geurblog geven we antwoord op de vraag: Investeren in professionele geurbeleving of kosten maken met losse geurelementen? Vaak gaan we er van tevoren van uit dat geurbeleving wel eens erg duur kan zijn, maar is dit eigenlijk wel zo. Dit denken we vaak omdat in jaar 1 de aanschaf van het geursysteem met een jaar geur berekend wordt. Laten we eens onderzoeken waar we het precies over hebben.

Geurmarketing
Maak impact met geurbeleving

Maak impact met geurbeleving!

Geurmarketing
Prijzen & Informatie

Et nulla turpis mauris auctor. Fermentum elementum dignissim a tellus amet. Tempor commodo libero in purus posuere morbi aliquet at. Cras egestas nunc vel amet dis.

Geurmarketing
Geur en wetenschap – Hoe zit dat!

Is dit jou ooit overkomen? Je gaat naar het winkelcentrum, geen echte reden om te shoppen maar ineens word je bewust gemaakt door een verleidelijke geur. Plots merk je dat je drie T- shirts, twee broeken en een trui koopt die je absoluut niet nodig had en nooit van plan was te kopen.

Geurmarketing
Hoe u uw bedrijf geweldig kunt laten ruiken – en waarom?

Het klinkt misschien cliché, maar een eerste indruk maken kun je maar een keer. Dit is de reden waarom bedrijven zoveel moeite doen om ervoor te zorgen dat hun bedrijfsruimte er modern en stijlvol uitziet. Een goed ingerichte en uitnodigende plek kan ongetwijfeld helpen om klanten aan te trekken. Er is echter nog een ander zintuig waarop u een beroep kunt doen en dat een nog langer durende indruk creëert: het reukvermogen.

Geurmarketing
Wildgroei aan bedrijven in de geurbelevingswereld!

Geurbeleving en dus geurmarketing neemt in een razend tempo toe, zo ook in Nederland! Dat merken wij als een van de grotere spelers in de geurbelevingswereld. De hoeveelheid bedrijven in geurmarketing neemt dus toe, kortom tijd om dit eens zelf te onderzoeken.

Hoe kunnen wij je helpen?

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer
085 - 060 87 87

Eerst
proberen

Of je nu kiest voor leasen of kopen. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om geurbeleving in de praktijk te ervaren. Maak vandaag nog een afspraak.

Contact

Plan een
afspraak

Wij komen naar je toe! Maak een afspraak met ons op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.