Overtuig jezelf

Wij zijn ons bewust van het onmiskenbare feit dat geur een krachtig middel is voor het creëren van een aangename en gastvrije omgeving. Het kan ook een cruciaal aspect zijn van uw merkidentiteit, waarbij het uw klanten helpt om op een dieper niveau met uw bedrijf te verbinden.

Daarom bieden wij  graag exclusief aan om ons geavanceerde geursysteem zelf te ervaren. De proefplaatsing omvat niet alleen de levering en installatie van het systeem, maar ook een demonstratie van het gebruik en de mogelijkheid om uit onze uitgebreide selectie van geuren te kiezen, elk zorgvuldig samengesteld om verschillende stemmingen en sferen te creëren.

Revolutionaire Geurmarketing

De hoge kwaliteit van onze SmartApp bediening en onze onderhoudsvrije techniek maken onze fluisterstille geursystemen tot het meet succesvolle product van de Nederlandse markt.

Onze technische voorsprong zorgt voor een zuinige en winstgevende inzet van geurmarketing. Met vijf jaar garantie voorzien wij in high end geursystemen tegen een eerlijke prijs.

Onze zekerheden

Smart App

5 Jaar Garantie

Geluidsstil

Geen
Onderhoud

10+ Jaar Lange Levensduur

Geursterkte Instelbaar

Onze klanten

Geurbeleving voor branches

De toekomst van de geurindustrie is volop in ontwikkeling. Maak gebruik van onze in-store geur oplossingen om contact te leggen met uw klanten of om uw merkimago te versterken.
Odorme helpt met het versterken van geurbeleving voor branches.

Automotive

Geur zorgt voor meer vertrouwen

Onderzoek toont aan dat geurmarketing in de auto-industrie het koopproces van de consument sterk verbetert door een unieke sfeer te creëren door het gebruik van geuren.

Automotive

Hotels

Professionele hotel geur

Geur in hotels en daarnaast een eigen geur is een opkomende trend in de hotelwereld, waardoor deze hotels een werkelijk uniek imago voorzichzelf kunnen genereren.

Hotels

Kantoren

Een aangename werkruimte

Onderzoek toont aan dat medewerkers die in geurige gebieden werken, beter zelfredzaam zijn en meer geneigd zijn om productieve werkstrategieëntoe te passen.

Kantoren

Vastgoed

Designergeuren, de nieuwe trend.

Het toevoegen van geuren in verschillende ruimtes zal alleen maar bijdragen aan het gevoel van kwaliteit en luxe, en kopers aanmoedigen om uw eigendom te onthouden en te verkiezen boven andere.

Vastgoedbeheer & Ontwikkelaars

Detailhandel

Creëer een unieke sfeer met een positieve impact op je klant.

Een unieke, aangename geur kan de stijl en sfeerelementen met elkaar verbinden, tegelijkertijd kunnen geuren de koopintentie en het verblijf van de klant sterk beïnvloeden in positieve zin.

Detailhandel

Zorginstellingen

Door het juiste aroma toe te passen voorkomen we stress en angst.

Creëer een gevoel van vertrouwen en welzijn in bijvoorbeeld uw wachtkamers door een aangepaste geur te introduceren die op subtiele wijze zal beïnvloeden hoe uw patiënten zich voelen.toe te passen.

Zorginstellingen

Sport

Motiveer je leden met een  aangename en sportieve geur.

Verschillende ruimtes in de sportschool kunnen ontspanning en verjonging bieden, terwijl andere ruimtes kunnen worden omgetoverd in geuren om te inspireren en nieuwe energie op te doen

Sports

Spa & Wellness

Geurbeleving spa & wellness branche. Rust, reinheid, sfeer!

Roep gevoelens van rust en sereniteit op vanaf het moment dat uw klanten door uw deuren stappen door de perfecte geur te introduceren om de ontspanning en verjongende sfeer te verbeteren toe te passen.

Spa & Wellness

Luxury & Lifestyle

Maak impact op het sentiment van je klant en verhoog je omzet.

Verkoop je luxe producten en wil je het allerbeste voor je klanten, dan kunnen wij hierin bijdragen door jouw product naar een nog hoger level te plaatsen. Klanten die exclusieve producten kopen,

Luxury & Lifestyle

Thuis

Maak indruk op je gasten!

Waan jezelf in de verschillende werelden die Odorme met zijn geuren creëert. In de huidige tijd waarin we leven is het voor iedereen essentieel om gefocust te werken en thuis te ontspannen.

Exclusief Thuis

Neem vandaag contact met ons op!

Telefonisch contact

Heb je een vraag of wil je weten welke geur het beste bij jou past? Bel dan met een van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer
085 - 060 87 87

Ervaar een proefweek

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om geurbeleving in de praktijk te ervaren.  Maak een afspraak met ons en we regelen samen de proefplaatsing, zonder kosten in rekening te brengen.

Plan een
afspraak

Wij komen naar je toe! Maak een afspraak met ons op locatie. Wij bespreken al je wensen, geven advies en we laten je kennismaken met onze geuren.